Ganchev Пюре от черен дроб със зеленчуци 5м.

-12%
Ganchev Пюре от черен дроб със зеленчуци 5м.
Данни
Коментари
ОПИСАНИЕ
Начин на приготвяне
Данни
Артикулен номер
3800000907555
Коментари
Няма коментари за продукта
ОПИСАНИЕ

Състав: свински черен дроб 12%, пюре от моркови 11,5%, домати 10%, оризово брашно 5,4 %, зелен фасул 4%, грах 2%, краве масло, слънчогледово олио, кромид лук, вода.

Съдържание: на 100 g. продукт
Енергийна стойност 280 kj/ 67 kcal
Мазнини(от тях наситени мастни киселини) 3.0 g. (0.8g)
Въглехидрати (от тях захари) 7.0 g.(1.2 g)
Белтъци 3.0 g.
Натрий < 0.02 g.

Без глутен, без добавена захар, без оцветители, без стабилизатори, без консерванти.

 

Начин на приготвяне

Световната Здравна Организация препоръчва захранването да започне на 6 навършени месеца. Бебето може да бъде захранено и по-рано, ако това се налага по обективни причини, но не преди навършени 4 месеца.

• Употреба: При отваряне на пюрето, капачката трябва да „пукне”. Не използвайте пюрето, ако капачката му не е хлътнала в средата и поддава при натиск. Разслояването или отделянето на течност е естествен процес и не е вредно. Добре измитата опаковка се затопля на топла баня до достигане на температурата на тялото, разбъркайте добре преди хранене. Първите няколко дни се дават 4- 5 лъжички дневно и постепенно се достига количеството за едно хранене. Не използваното количество може да се съхранява (при температура до 10° С) максимум 48 часа.

• Внимание: Да не се затопля в микровълнова фурна, може да се образуват горещи точки и да предизвикат изгаряне. Да се пази от влага, замразяване и директна слънчева светлина.

WebShop System