Ganchev Пюре от пилешко месо със зеленчуци 4м.

Ganchev Пюре от пилешко месо със зеленчуци 4м.
Данни
Коментари
ОПИСАНИЕ
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Данни
Артикулен номер
3800000902178
Коментари
Няма коментари за продукта
ОПИСАНИЕ

Състав: зеленчуци 36.8% (картофи, пюре от моркови, грах, зелен фасул), пилешко филе 15%, обезмаслено  мляко на прах 2%, краве масло, захар, сланчогледово олио, вода.

Съдържание: на 100 g. продукт
Енергийна стойност 297 kj/ 71 kcal
Мазнини(от тях наситени мастни киселини) 2.5 g(1.2g)
Въглехидрати (от тях захари) 9.0 g( 2.0g)
Белтъци 3.0 g.
Натрий < 0.02 g.

Без глутен, без оцветители, без стабилизатори, без консерванти.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Световната Здравна Организация препоръчва захранването да започне на 6 навършени месеца. Бебето може да бъде захранено и по-рано, ако това се налага по обективни причини, но не преди навършени 4 месеца.

• Употреба: При отваряне на пюрето, капачката трябва да „пукне”. Не използвайте пюрето, ако капачката му не е хлътнала в средата и поддава при натиск. Разслояването или отделянето на течност е естествен процес и не е вредно.Добре измитата опаковка се за топля в топла баня до достигане темперетурата на тялото, Разбъркайте добре преди хранене.Първите няколко дни се дават 4- 5 лъжички дневно и постепено се достига количеството за едно хранене. Не използваното количество може да се съхранява (при температура до 10° С) максимум 48 часа.

 

• Внимание: Да не се затопля в микровълнова фурна, може да се образуват горещи точки и да предизвикат изгаряне. Да се пази от влага, замразяване и директна слънчева светлина.

WebShop System