Ganchev Зеленчукова супа с броколи 8+

Ganchev Зеленчукова супа с броколи 8+
1,55 лв
изчерпана наличност
В любими
Препоръчай
Сравни
Данни
Коментари
Съставки:
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Данни
Артикулен номер
3800000907449
Коментари
Няма коментари за продукта
Съставки:

Състав: зеленчуци 32% (пюре от моркови 16%, картофи 10%, броколи 6%),обезмаслено мляко на прах 4%, ориз 3%, пълномаслено мляко на прах 2%, краве масло 2%,  царевично нишесте, кромид лук, вода.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Световната Здравна Организация препоръчва захранването да започне на 6 навършени месеца. Бебето може да бъде захранено и по-рано, ако това се налага по обективни причини, но не преди навършени 4 месеца.

• Употреба: При отваряне на пюрето, капачката трябва да „пукне”. Не използвайте пюрето, ако капачката му не е хлътнала в средата и поддава при натиск. Разслояването или отделянето на течност е естествен процес и не е вредно. Добре измитата опаковка се затопля на топла баня до достигане на температурата на тялото, разбъркайте добре преди хранене. Първите няколко дни се дават 4- 5 лъжички дневно и постепенно се достига количеството за едно хранене. Не използваното количество може да се съхранява (при температура до 10° С) максимум 48 часа.

• Внимание: Да не се затопля в микровълнова фурна, може да се образуват горещи точки и да предизвикат изгаряне. Да се пази от влага, замразяване и директна слънчева светлина.

WebShop System