Ganchev Зеленчуково пюре

Ganchev Зеленчуково пюре

жжжжжж

1,75 лв
В любими
Препоръчай
Сравни
Детайли
Данни
Коментари
Състав
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Детайли
Възраст: 4 месеца
Характеристики: Без глутен
Нетно тегло: 190 гр.
Данни
Артикулен номер
3800000901256
Коментари
Няма коментари за продукта
Състав

 Зеленчуци 45% (пюре от моркови, картофи, домати, зелен фасул, грах), обезмаслено мляко на прах 5%, царевично нишесте, краве масло, слънчогледово олио, вода.

Без глутен, без добавена сол, без добавена захар, без стабилизатори, без консерванти, без оцветители.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Световната Здравна Организация препоръчва захранването да започне на 6 навършени месеца. Бебето може да бъде захранено и по-рано, ако това се налага по обективни причини, но не преди навършени 4 месеца.

• Употреба: При отваряне на пюрето, капачката трябва да „пукне”. Не използвайте пюрето, ако капачката му не е хлътнала в средата и поддава при натиск. Разслояването или отделянето на течност е естествен процес и не е вредно. Добре измитата опаковка се затопля на топла баня до достигане на температурата на тялото, разбъркайте добре преди хранене. Първите няколко дни се дават 4- 5 лъжички дневно и постепенно се достига количеството за едно хранене. Не използваното количество може да се съхранява (при температура до 10° С) максимум 48 часа.

• Внимание: Да не се затопля в микровълнова фурна, може да се образуват горещи точки и да предизвикат изгаряне. Да се пази от влага, замразяване и директна слънчева светлина.

WebShop System