Ganchev Зеленчуково пюре с ориз

Ganchev Зеленчуково пюре с ориз

жжжжжж

1,75 лв
В любими
Препоръчай
Сравни
Детайли
Данни
Коментари
Състав
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Детайли
Възраст: 4 месеца
Характеристики: Без глутен
Нетно тегло: 190 гр.
Данни
Артикулен номер
3800000901270
Коментари
Няма коментари за продукта
Състав

 Зеленчуци 39,8% (пюре от моркови, домати, зелен фасул, грах, картофи), оризово брашно 3.8%, обезмаслено сухо мляко, краве масло, слънчогледово олио, вода.

Без глутен, без добавена сол, без добавена захар, без оцветители, без стабилизатори, без консерванти.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Световната Здравна Организация препоръчва захранването да започне на 6 навършени месеца. Бебето може да бъде захранено и по-рано, ако това се налага по обективни причини, но не преди навършени 4 месеца.

• Употреба: При отваряне на пюрето, капачката трябва да „пукне”. Не използвайте пюрето, ако капачката му не е хлътнала в средата и поддава при натиск. Разслояването или отделянето на течност е естествен процес и не е вредно. Добре измитата опаковка се затопля на топла баня до достигане на температурата на тялото, разбъркайте добре преди хранене. Първите няколко дни се дават 4- 5 лъжички дневно и постепенно се достига количеството за едно хранене. Не използваното количество може да се съхранява (при температура до 10° С) максимум 48 часа.

• Внимание: Да не се затопля в микровълнова фурна, може да се образуват горещи точки и да предизвикат изгаряне. Да се пази от влага, замразяване и директна слънчева светлина.

WebShop System