Ganchev Пюре от пилешко месо с картофи и домати 4м.

Ganchev Пюре от пилешко месо с картофи и домати 4м.
Данни
Коментари
ОПИСАНИЕ
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Данни
Артикулен номер
3800000902673
Коментари
Няма коментари за продукта
ОПИСАНИЕ

Състав: зеленчуци 53% /картофи,домати/, пилешко филе 15%, краве масло, обезмаслено мляко на прах, слънчогледово олио, вода.

Съдържание: на 100 g. продукт
Енергийна стойност 312 kj/ 75 kcal.
Мазнини(от тях наситени мастни киселини) 3,0 g. (1.4g)
Въглехидрати (от тях захари) 9,0 g.(1.5 g)
Белтъци 3 g.
Натрий < 0.02 g.

Без глутен, без добавена сол, без добавена захар, без оцветители, без стабилизатори, без консерванти.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Световната Здравна Организация препоръчва захранването да започне на 6 навършени месеца. Бебето може да бъде захранено и по-рано, ако това се налага по обективни причини, но не преди навършени 4 месеца.

• Употреба: При отваряне на пюрето, капачката трябва да „пукне”. Не използвайте пюрето, ако капачката му не е хлътнала в средата и поддава при натиск. Разслояването или отделянето на течност е естествен процес и не е вредно.Добре измитата опаковка се за топля в топла баня до достигане темперетурата на тялото, Разбъркайте добре преди хранене.Първите няколко дни се дават 4- 5 лъжички дневно и постепено се достига количеството за едно хранене. Не използваното количество може да се съхранява (при температура до 10° С) максимум 48 часа.

 

• Внимание: Да не се затопля в микровълнова фурна, може да се образуват горещи точки и да предизвикат изгаряне. Да се пази от влага, замразяване и директна слънчева светлина.

WebShop System